Banner Volleybal

SPORT X, UW VOLLEYBAL SPECIALIST

Speelt u geregeld een volleybalwedstrijd, in competitie of als ontspanning?
Wij hebben al het volleybalmateriaal dat u nodig hebt. Schoenen, beschermende kledij, sportbeha’s, … noem maar op.

VOLLEYBALSCHOENEN

Bij volleyballers krijgen de voeten tijdens de landing een dreun te verwerken van 3 tot 5 keer het lichaamsgewicht. Bij snelle wendingen en plotseling remmen wordt er uit alle macht aan spieren, pezen en gewrichtsbanden getrokken. Dit stelt uiteraard hoge eisen aan het schokdempend vermogen en de stabiliteit van volleybalschoenen. Tegelijkertijd moeten volleybalschoenen de sporter helpen om maximaal feeling te houden met de bodem en voldoende grip te bieden.

Asics vertaalt al deze eisen naar een uitgebreide collectie volleybalschoenen. Dankzij hun meer dan 60 jaar ervaring kunnen ze de beste schoenen voor volleybalspelers aanbieden.

Voor de juist schoen bij de juiste persoon moet u bij Sport X zijn!

VOLLEYBALMATERIAAL

Schoenen zijn enorm belangrijk, maar de overige uitrusting mogen we ook niet vergeten. In onze collectie zitten tevens sportbeha’s en de beschermende kledij van Mc David. Ook voor een volleybal kan u bij ons terecht.

Voor bepaalde producten (bv. volleybalschoenen) is een persoonlijke aanpak aan te raden. Op deze manier komt het juiste materiaal bij de juiste persoon en worden er dikwijls blessures vermeden. Voor deze producten (en alle andere) kan u in onze winkel terecht.

VOLLEYBAL TEAMWEAR

Wilt u als volleybalclub het teamgevoel versterken? Jako en Erima staan bekend om hun degelijke teamkledij in een ruim aanbod ontwerpen en kleuren.

Zowel voor grote clubs als kleine verenigingen, is er een complete teamwear kit te vinden. Dit kan met of zonder bedrukking.

Bestel uw teamwear bij Sport X!

ONZE MERKEN

Onze volleybalcollectie bestaat uit de volgende merken:

Logo Erima
Logo Asics
Logo Mc David
Logo Mizuno

ONLINE SHOP

In onze online shop vind je onze reguliere producten terug. Sommige producten zal je niet in onze online shop terug vinden.

Voor bepaalde producten (bv. volleybalschoenen) is een persoonlijke aanpak aan te raden.
Op deze manier komt het juiste materiaal bij de juiste persoon en worden er dikwijls blessures vermeden.

BEZOEK ONS

Wilt u van dichtbij kennismaken met onze producten? Kom eens langs. Wij staan u graag bij met professioneel advies.

Logen 28 – 2440 Geel
Routebeschrijving

Di-woe-vr
10u-12u & 13u30-18u

Zaterdag:
10u-12u & 13u30-17u